تحصیل در اتریش

اتریش کشوری با شرایط زندگی و تحصیلی مناسب، واقع در اروپای مرکزی است که از شمال با آلمان و جمهوری چک، از شرق با اسلواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس و لیختنشتاین همسایه است. پایتخت اتریش وین است. این کشور به خاطر وجود سازمان‌ها و نهادهای بین المللی کشور مهمی در اروپا به شمار می‌رود به همین دلیل تحصیل در اتریش مورد توجه بسیاری از دانشجویان خارجی قرار گرفته است. بسیاری از دانشگاه‌های برتر جهان و مراکز عالی آموزش فنی و همچنین قویترین دانشگاه‌های جهان در رشته های هنر و موسیقی در اتریش واقع است. همچنین زبان تدریس دانشگاه‌های اتریش، آلمانی است ولی در بسیاری از رشته‌ها بخصوص در دوره کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل به زبان انگلیسی ممکن است.
دریافت ویزای تحصیلی اتریش

افرادی که مشغول تحصیل در دانشگاه‌های ایران هستند، بهترین روش برای ادامه تحصیل در اتریش برای آن‌ها، گرفتن انتقالی به مراکز آموزش عالی این کشور است. همچنین افرادی با مدرک دیپلم، لازم است ابتدا در کنکور کشور خود شرکت کند و در رشته مورد نظر قبول شود و بقیه مراحل انتقالی را انجام دهد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش

قابل ذکر است ویزای تحصیلی زیر مجموعه ویزای شینگن است و جهت دریافت اطلاعات جامع حتما توصیه می شود مطلب ویزای شینگن اتریش را از دست ندهید.
دریافت هر نوع ویزایی نیازمند به ارائه مدارکی به سفارت آن کشور دارد، ویزای تحصیلی اتریش هم مثل بقیه این مراحل را باید طی کند. در ابتدا لازم است مدارک زیر را آماده کنید و به سفارت اتریش تحویل دهید:

  • اصل و کپی شناسنامه
  • دو قطعه عکس 3 در 4 و 4 در 6
  • ریزنمرات مقاطع قبلی تحصیلی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی اشتغال به تحصیل در یکی از دانشگاه‌های ایران
  • سند ازدواج یا طلاغ محضری
  • پذیرش از دانشگاه مورد نظر
  • فرم درخواست ویزای تحصیلی
  • اصل و کپی از تمامی صفحات پاسپورت
  • پرینت حساب 3 ماه اخیر جهت اثبات تمکن مالی شخص یا والدین او
  • مدارک اجاره خابگاه و یا مسکن در اتریش
  • بیمه نامه مسافرتی


نکات مهم جهت دریافت ویزای تحصیلی اتریش


  • لزوم ارائه رزومه یا توصیه نامه استاد برای مقطع دکتری
  • لازم است شخصا برای دریافت ویزای تحصیلی اتریش اقدام کنید.
  • بررسی درخواست ویزا ممکن است ماه‌ها طول بکشد پس لازم است جهت دریافت ویزا به موقع اقدام کنید.
  • مطمئن شوید در کل دوره تحصیل در اتریش اعتبار ویزا دارید، در غیر این صورت برای تمدید ویزا لازم است به کشور خود بازگردید.
  • تاریخ سفر خود به اتریش را طوری تنظیم کنید که زمان کافی برای ثبت نام در دانشگاه و انجام امور اداری را داشته باشید.
  • جهت انجام مصاحبه، کسی را همراه خود به سفارت نبرید
  • جهت تعیین وقت مصاحبه به صورت آنلاین اقدام کنید.
  • در طول بررسی درخواست ویزا، گذرنامه در سفارت می‌ماند.
  • پاسخ درخواست ویزای دانشجویی شما حداقل 4 ماه به طول می‌انجامد.
  • هزینه ویزای دانشجویی حدودا 80 یورو است.
  • هزینه ویزای دانشجویی در صورت رد درخواست ویزای شما بازگردانده نمی‌شود.

اکیدا توصیه می‌شود جهت اقدام برای ویزای تحصیلی اتریش یا ریجکتی آن با کارشناسان مجرب در این زمینه مشورت کنید. کجاویزا مفتخر است تا با استفاده از کارشناسانی مجرب بهترین مشورت و راهنمایی را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.